Yön kuningatar / Öökuninganna Tampereella
 

Yön kuningatar / Öökuninganna Tampereella

sunnuntai 21.11. klo 14.00
Kulttuuritalo Laikku
Keskustori 4, Tampere


Yön kuningatar / Öökuninganna

Entinen (niin ruma sana, mutta pakko niin on sanoa: entinen) oopperatähti Elli Heidelberg on vetäytynyt julkisesta elämästä ja näyttää elävän rauhallista hiljaiseloa erään pienen maan pääkaupungin laitamilla. Hän etsii jälleen uutta apulaista toteuttamaan oikkujaan, mutta tällä kertaa kaikki ei sujukaan diivan mielen mukaan...

Virolainen näytelmä Yön  kuningatar Tampereella Laikun musiikkisalissa sunnuntaina 21.11.2021 klo 14.00

Öökuninganna / Yön kuningatar on vironkielistä teatteria, suomenkielinen tekstitys kulkee tarinassa mukana. Tule tutustumaan Viron teatteriin ja samalla vaikka testaamaan vironkielen taitoasi! Lavalla nähdään kaksi virolaista ammattinäyttelijää, Suomessa asuva Tene Ruubel ja Suomen ja Viron välillä liikkuva Marin Mägi-Efert. Ohjaaja on Siim Maaten.

Käsikirjoittaja Piret Jaaks on yksi suosituimpia Viron nuoren polven näytelmäkirjailijoita. Öökuninganna on jo saanut useitakin tulkintoja Viron näyttämöillä, nyt ensimmäistä kertaa Suomessa! Varsinais-Suomen Viro-keskus ry:n oma Turu Teater on aloittanut 2020, joten aivan uusi teatteriryhmä on liikkeellä ja ylpeänä tulee esiintymään Tampereelle uunituoreen esityksensä kanssa.


Lippuvaraukset: turuteater@gmail.com  (mainitse viestissä: TAMPERE, nimesi ja puhelinnumerosi  ja montako lippua varaat) Varatut liput odottavat esityspaikalla, maksu kortilla tai käteisellä (varaathan tasarahan).

Liput: 10 eur  ---> tarjoushinta on voimassa 1.11. saakka tehdyissä varauksissa! 
Normaalihintaiset liput: 20 eur / 16 eur (nuoret alle 20v, eläkeläiset)