WILD CATS Maanalaisessa
 

WILD CATS Maanalaisessa

lauantai 01.06. klo 20.00
Maanalainen
Itsenäisyydenkatu 2, Tampere


WILD CATS (Est), SÄÄDÖT, SUUDELMAT @ Maanalainen

The Wild Cats on pitkän linjan virolainen glamrock-bändi, joka on keikkaillut myös ulkomailla, mm. Suomessa 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä. The Wild Catsin musiikki yhdistää tarttuvia kappaleita, voimakkaita kitarariffejä ja sykkiviä rytmejä. Yhtyeen laulaja on tunnettu Virossa vuonna 1984 perustetun Vennaskond-yhtyeen laulajana. Alla on tietoa ja linkkejä yhtyeestä.

"THE WILD CATS are an interplanetary glam rock band"

Line-up:
Cris Mayfield – vocals
Stardust Steve (Steve Turner, ex Brian Connolly’s Sweet) –lead guitar
Camille Camille – violin
Sven Hendrikson – bass guitar
Henry Scott – drums

Illan avaavat SÄÄDÖT (Helsinki) ja SUUDELMAT (Turku/Helsinki). 

SÄÄDÖT on tuore, helsinkiläinen punkkaava ja rokkaava yhtye, joka on julkaisut kuusi singleä. Niitä on tähän mennessä kuunneltu Spotifyssa yli 50000 kertaa.
Viimeisin julkaisu ”Kesä ja marraskuu” on soinut Spotifyn Suomirock tänään -soittolistalla ja aiemmat singlet ”Diipimpiin” sekä ”Seinän takana” Parasta Suomipunkkia -listoilla. Debyytisingle ”Olkaa tyytyväisii” huomioitiin ilmestyessään Soundi-lehden Parasta juuri nyt -soittolistalla. Ja lisää on tulossa!

SUUDELMAT on kuusihenkinen turkulaise-helsinkiläinen bändi, jonka musiikki on suloinen sotku kaahaavaa punkrockia sekä melankolisen kaunista poppia. Kitaroissa kuuluu kaikuja 9-luvulta ja kahden solistin melodinen laulu kuljettaa kuulijan sydänsuruista sekä kuolemanpelosta elämän janoon.


Alkaa: 1.6.2024 klo 20:00

Päättyy: 1.6.2024 klo 23:59

Paikka: Maanalainen

Osoite: Itsenäisyydenkatu 2

Kaupunki: Tampere

Maakunta: Pirkanmaa

Linkki: https://facebook.com/events/s/the-wild-cats-est-saadot-suude/273829489029708/