UMO Helsinki & Pink Twins feat. Kadi Vija play Twin Peaks: Music of Angelo Badalamenti & David Lynch
 

UMO Helsinki & Pink Twins feat. Kadi Vija play Twin Peaks: Music of Angelo Badalamenti & David Lynch

lauantai 09.10. klo 17.00
Tilausteatteri Bio Rex
Mannerheimintie 22-24, Helsinki


Angelo Badalamentin ja David Lynchin legendaariset Twin Peaks -tunnarit heräävät eloon Pink Twins -taiteilijakaksikon, UMO Helsinki Jazz Orchestran ja jazzlaulaja Kadi Vijan käsittelyssä!
 
Pink Twins -taiteilijakaksikko eli Jusu ja Vesa Vehviläinen yhdistävät teoksissaan elektronista musiikkia, visuaalista kuva- ja videotaidetta ja digitekniikkaa. Suuret, psykedeeliset videoinstallaatiot ja näyttävät live-esiintymiset ovat valloittaneet sekä taidegalleriat että musiikkifestivaalit ympäri maailman. Kaksikon luoma elektroninen musiikki yhdistyy noiseen, dubiin ja psykedeliaan – ja nyt myös jazziin, kun duo saa rinnalleen 18-henkisen UMO Helsinki Jazz Orchestran muhkeat soundit.
 
Angelo Badalamentin ja David Lynchin legendaariset Twin Peaks -tunnarit, kuten Laura Palmer’s Theme ja Falling, heräävät eloon upouusissa sovituksissa big bandille ja elektroniikalle. Kontrastit kohtaavat ja elementit törmäävät, kun elektroninen duo laajenee akustisella big bandillä – tai päinvastoin! Sovitukset sorvaa Mikko Hassinen ja orkesteria johtava Ed Partyka. Laulusolistina vierailee virolaistaustainen Kadi Vija.
 
Tätä konserttia varten luodut, Twin Peaksin teemoista inspiroituneet videoanimaatiot ovat tietysti Pink Twinsin käsialaa ja ne pääsevät oikeuksiinsa Bio Rexin näyttävissä puitteissa Lasipalatsissa.
 
Liput Ticketmasterista 25 € sis. toimituskulut. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä, voimassa olevat ohjeistukset huomioivin turvavälein. Liput: https://www.ticketmaster.fi/event/299609
 
Yhteistyössä: UMO Helsinki Jazz Orchestra ja Amos Rex.
 
Kesto n. 1 h.