SIX STRING UNDERGROUND: KNIVE JA ZIGGY WILD
 

SIX STRING UNDERGROUND: KNIVE JA ZIGGY WILD

perjantai 11.09. klo 18.30
Kannusali
Kannusillankatu 4, ESPOO


Knive
Helsinkiläinen rock-yhtye Knive ilmestyi kuin salama kirkkaalta taivaalta pelastamaan rock-kenttää. Yhtye koostuu pitkän linjan muusikoista, jotka ovat vaikuttaneet mm Private Linessa ja Mummypowderissa. Bändin musiikkia voi kuvailla tuoreeksi miksaukseksi kitararockkia ja 80-luvun punkkia vahvalla pohjoismaisella otteella. Biisien innoittajina ovat toimineet yhtyeet kuten Turbonegro, Dandy Warhol, Monster Magnet, Soundtrack of Out Lives, Stone Temple Pilots ja toki AC/DC.

Yhtyeen kokoonpano: Jan: voc, Staffan: Guitar, Juuso: Guitar, Jonne: Bass, Elias: Drums

Ziggy Wild
Ziggy Wild on kiehtova virolainen rock-bändi, jonka musiikissa kuuluu old school blues-rock. Bändin neljää jäsentä parhaiten kuvaa luovuus ja monimuotoisuus. Ziggy Wildiin tuottama musiikki on energistä ja siinä yhdistyvät blues-rockin perinteet sekä tuore ote musiikkiin.

Carlos Santana -yhtyettä lämmitellyt Ziggy Wild on parhaimmillaan lavalla ja yhtye onnistuu aina samaan yleisön mukaansa – jotakin uutta, jotakin kaikille tuttua. Ziggy Wildin Suomi-keikat ovat harvinaista herkkua ja tätä kannattaa tulla katsomaan kauempaakin.

Klo 18.30 Ovet/Doors
Klo 19.00 Knive
Klo 20.30 Ziggy Wild

Liput 25 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi. Kaikukortti-tapahtuma.

Klubeissa on seisomapaikat. Salin reunoilla ja parvella on rajoitettu määrä istumapaikkoja (ei ennakkovarauksia).
 
Hinta
25 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi. Kaikukortti-tapahtuma.