Orelipoiss ja Sepi Kumpulainen Tampereella
 

Orelipoiss ja Sepi Kumpulainen Tampereella

keskiviikko 20.11. klo 19.00
Kulttuurikeskus Maanalainen
Hämeenpuisto 17-19, Tampere


ORELIPOISS JAAN PEHK & SEPI KUMPULAINEN DUO

Legendaarinen virolainen muusikko Jaan Pehk saapuu konsertoimaan ensimmäistä kertaa Suomeen kansainvälisen konserttikiertue "Finest International Music Concert Tour Ever 2019" tiimoilta yhdessä Sepi Kumpulainen duon kanssa.

Jaan Pehk, Viron Sepi Kumpulainen, on virolainen laulaja, kitaristi ja kirjailija. Hänet tunnetaan myös nimellä Orelipoiss, jonka hän aloitti vuonna 2004 kotona nauhoitetulla "Mä olen terve" -levyllä. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat "Valss", "See alles jääb" ja "4 jäätist".

Sepi Kumpulainen, Suomen Jaan Pehk, on suomalainen laulaja ja lauluntekijä, jonka laulut tulivat tunnetuksi monille suomalaisille ja virolaisille 1990-luvun alkupuolella. Duo, johon kuuluu myös Juha Saunala, esittää tunnetuimpia kappaleitaan, kuten "Armotonta menoa", "Hirviö tuli mua vastaan", "Soittakaa putkimies" ja "Dip-Pa-Dai (Railakas Ilta Venetsiassa)", joita myös Viron radioasemat ovat soittaneet. Sekä uudempaa materiaalia kuten esim "Ole Rohkea Vaan", "Kumpulainen Ratsastaa" ja "Kyllä Se On Niin Rankkaa" jne..

Konserttikiertue alkaa Tampereelta, jonka jälkeen siirtyy Helsinkiin ja kulkee Tallinnan kautta Pärnuseen neljässä päivässä. Muusikoiden mukaan yhteistyö on mielenkiintoista: "Pääsemme näkemään, miten naapurimme reagoivat kappaleisiimme ja miten meidät otetaan vastaan", sanovat Jaan ja Sepi. Molemmat miehet lupaavat antaa kunnollisen ja viihdyttävän täyspitkän konsertin. CD-levyjä yms tuotteita on saatavana paikan päällä ja baari on auki.

Liput: www.tiketti.fi

20.11 TAMPERE – Maanalainen (Hämeenpuisto 17-19)

21.11 HELSINKI – Elmun Baari (Telakkakatu 8)

22.11 TALLINN – Urban Bar (Rotermanni kvartal, Roseni tänav 9)

23.11 PÄRNU - Endla Teatrikohvik (Keskväljak 1)