Nuta või naera
 

Nuta või naera

tiistai 05.10. klo 19.00
Aleksanterin teatteri
Bulevardi 23-27, Helsinki


NUTA VÕI NAERA!
Henrik Normanni juubelituur

Teleintervjuuks valmistuv saatejuht Brigitte Susanne Hunt on enam kui veendunud, et kõik laabub nagu tavaliselt – saabubki saatekülaline ja ettevalmistatud küsimused leiavad vastuse.
Seekord otsustab aga külaline Henrik Normann korraldada oma juubeliaasta raames sensatsioonilise etenduse televisiooni otseeetris. Ta on pähe võtnud, et mind ei huvitagi, mida Hunt küsib, ma tean täpselt, mida ma vastan ja mida vastu pärin. Normann tuleb stuudiosse suure kohvriga, mis peidab endas enneolematuid üllatusi – ja asi väljub kontrolli alt!

Tekst: H. Normann ja B. S. Hunt
Lavastaja: H. Norman

* * * * *

Itke tai naura!
Henrik Normannin juhlakiertue

TV-haastatteluun valmistautuva Brigitte Susanne Hunt on vakuuttunut siitä, että kaikki sujuu normaalisti - vieras saapuu ja valmisteltuihin kysymyksiin vastataan. Tällä kertaa erikoisvieras Henrik Normann päättää kuitenkin järjestää sensaatiomaisen show’n suorassa lähetyksessä. Normann on päättänyt sanoa haluamansa asiat ja jättää huomiotta hänelle etukäteen toimitetut kysymykset. Normann saapuu studioon ison matkalaukun kanssa, joka kätkee sisälleen uskomattomia yllätyksiä - ja pian tilanne ryöstäytyykin käsistä!

Teksti: H. Normann ja B. S. Hunt
Ohjaus: H. Normann

Kesto noin 2 h, sisältäen väliajan. Esitys on vironkielinen.

Lipunmyynti