Juuri Nyt Urban Folk Festival 2019: Trad.Attack!
 

Juuri Nyt Urban Folk Festival 2019: Trad.Attack!

27.9.2019
Musiikkiteatteri Kapsäkki
Hämeentie 68, Helsinki


Syyskuun viimeisenä viikonloppuna 27.-28.9.2019 Musiikkiteatteri Kapsäkin ja ravintola Bistro K:n valloittaa Juuri Nyt Urban Folk Festival. Toista kertaa järjestettävällä kaupunkifestivaalilla saamelainen joiku, virolaiset jouhikot,tarinankerronta ja pohjoinen perinne kohtaavat elektron, ääniteknologian ja uuden musiikin urbaanissa ympäristössä.

Kahden päivän aikana ja yhden katon alla näkökulmia moderniin nykyfolkiin ja poppiin esittelevät muun muassa Trad.Attack (EE), Tuuletar, VILDÁ, Áššu (FI/NO), Puuluup (EE), Color Dolor, Viitasen Piia ja Lailai.

Liput: 35/55 € (1/2pv) osoitteesta https://www.lippu.fi/

Kapsäkin teatterisalissa pidettäviin yksittäisiin konsertteihin myydään lippuja 10.8. alkaen. Bistro K:n puolella yksittäisiä lippuja myydään vain ovelta, mikäli niitä on jäljellä.

Juuribrunssista ( 23,50 € ) voit nauttia musiikin kera la 28.9. klo 12-16. Osta ennakkoon osoitteesta bistrok.fi/verkkokauppa.

PE 27.9. illan esiintyjät:
Viitasen Piia (Bistro K)
Áššu (Teatteri)
Color Dolor (Bistro K)
Trad.Attack (Teatteri)

LA 28.9. illan esiintyjät:
Lailai (Bistro K)
VILDÁ (Teatteri)
Puuluup (Bistro K)
Tuuletar (Teatteri)

TRAD.ATTACK! on viidessä vuodessa kääntänyt Viron musiikkikentän päälaelleen tuomalla folkin isoille lavoille ja valtamedian otsikoihin. Yhtye on pokannut 21 musiikkipalkintoa, kiertänyt 37 maassa Chilestä Australiaan ja esiintynyt muun muassa Eurosonicissa, WOMEXissa ja WOMADissa.

Inspiraationsa Trad.Attack! ammentaa virolaisen folkin traditiosta ja arkistonauhoista, jotka yhtye päivittää tälle vuosituhannelle moderneilla äänimaisemilla ja sykkivillä rytmeillä. Liveshow’ta siivittää uskomaton draivi ja karisma. Yhtyeen toinen levy “KULLAKARVA – SHIMMER GOLD” ilmestyi keväällä 2017.

Trad.Attack!:
Sandra Vabarna – säkkipilli, laulu, munniharppu, huilut
Jalmar Vabarna – kitara, laulu
Tõnu Tubli – rummut, laulu